Home   Noticies   Cor Gòspel 2016/17

Cor Gòspel 2016/17

Comencem amb el Cor Gòspel a partir de l’octubre, el divendres dia 2 a les 20h, com sempre al local del carrer Dr. Santponç. Us hi esperem a tots! Si teniu amics o familiars que s’hi vulguin apuntar, convideu-los a participar! Caldrà fer una prova de selecció (ara farem una prova, però no serà gens difícil). Sobretot necessitem tenors i baixos (homes/nois), amb bona veu i ganes de cantar i conéixer gent nova!

* Data de les proves per a gent nova: divendres dia 9 d’octubre, a les 19,30h, al carrer Dr. Santponç, 2-4 baixos. Què caldrà fer? Doncs cada candidat haurà de portar alguna cançó cantada, que duri un minut aproximadament (pot ser una cançó qualsevol, popular, moderna, jazz, etc.). No cal tenir coneixements musicals, però qui en tingui, molt millor.

* També oferirem a partir d’octubre un curs d’educació de la veu per tots aquells que volgueu conéixer com funciona el vostre aparell fonador, i aprendre a utilitzar-lo de forma òptima i saludable. Es farà els dimecres al vespre, de 20 a 21,30h, amb el professor Raúl Garcia. Tindrà un cost de 25€ al mes (són 6 hores de classe mensuals, com veieu és molt econòmic). Les places són limitades a 10 alumnes.

IMG_5181Concert a Sta. Perpètua de Mogoda, mes de maig de 2015.

_73K9833-petitConcert del 25è Aniversari de BCN Fusió, el passat mes de juny de 2015 al SAT.

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail
 

Comments are closed.