Home   Noticies   El Trencanous: Música solidària

El Trencanous: Música solidària

Concert benèfic : Gala Solidària : El Trencanous

El proper dimarts dia 23 de desembre, a les 20,30h. del vespre, la nostra escola participarà en aquesta vetllada de caràcter solidari, per ajudar el Banc dels Aliments i la campanya Cap Nen Sense Joguina. La gala es farà al Teatre Casino l’Aliança del Poblenou.

 

Poster Concert Trencanous-5

En aquesta gala participen:

Escola de Música BCN Fusió: Cor Gòspel BCN Fusió +  Combo Sagrera Destruction, que interpretaran diverses peces de música moderna i gòspel.

Escola de Dansa Laura Mas – Ballet clàssic de Barcelona – Estudi de Dansa Sinera, que a continuació faran una versió del gran ballet de Txaikovski, el Trencanous.

Per assistir com a públic podeu adquirir les entrades, a partir del dia 15, al següent enllaç: http://cascanueces-2015.eventbrite.es     El preu és d’11€, IVA inclòs. Si veniu, si us plau porteu alguna joguina i/o aliment per fer la donació a alguna de les dues campanyes benèfiques. Si teniu intenció de venir, no trigueu a treure les entrades, doncs creiem que l’aforament s’emplenarà en pocs dies.

BREU SINOPSI DEL CONTE DEL TRENCANOUS

A la festa de la vigília de Nadal, la Clara, una nena d’uns vuit o deu anys, està reunida amb la seva família i uns amics. En el moment de rebre els tradicionals regals, tots en reben un, excepte la Clara, que no en rep cap. Després d’un bon disgust, el padrí misteriós li dóna a la nena un trencanous, que és la figura d’un soldat de fusta vestit amb uniforme vermell. Aquest regal havia estat rebutjat pels altres nens, però a la Clara li sembla un regal meravellós i s’inventa un munt d’històries i jocs amb ell. Per la nit el Trencanous pren vida, i amb la Clara aniran per un grapat de llocs de fantasia, com el Regne dels Dolços, on els rep la fada de Sucre, i coneixerà altres personatges com la Mama Gingebre i els seus putxinel·lis (de vegades representats com pallassos), els Mirlitons, …  i tot plegat envoltat amb la música inoblidable de Txaikovski: dansa russa  (o Trepak), el Vals de les Flors, la dansa àrab, dansa espanyola, etc.

Ens veiem allà!! No us podeu perdre!!

 

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail
 

Comments are closed.