Curs de preparació per al Grau Superior (reglat) 2017/18

Si tens acabat el batxillerat i vols accedir al Grau Superior de Música (Esmuc, Liceu, ESEM, Jam Session …), primer cal fer unes proves d’accés, que són molt exigents i només aptes per alumnes ben preparats. A BCN Fusió fem uns cursos personalitzats per que puguis fer aquestes proves, on s’inclouen les principals matèries: instrument, harmonia, anàlisi, formes, entrenament auditiu, … D’acord amb el teu
Seguir llegint…


Inici del curs 2017/18

Hola! Què tal les vacances? Segur que molt bé … Us recordem que les classes del nou curs 17/18 ja han començat des de primers de setembre. Si tens algun dubte sobre els teus horaris o encara no t’has matriculat, et recordem l’horari d’atenció al públic a secretaria: tardes de 16,30 a 21,30h.
Seguir llegint…


Obra de Teatre Musical: Cap al Bosc 16/9/2017

Hola! Us volem convidar a veure l’obra de teatre musical “Cap al Bosc” que el nostre grup de teatre musical han estat preparant durant aquests darrers mesos. L’entrada serà gratuïta, i es farà en el nou Centre Cívic Can Clariana Cultural, al carrer de Felip II, 222. Hora: 18h. No hi falteu! Serà genial!
Seguir llegint…


Convocatòria d’Ajuts d’Emipac per a estudis musicals 16/17

Per tercer any consecutiu Emipac obre una convocatòria per ajudar a les famílies que porten els seus fills a estudiar música a alguna escola de música autoritzada de la ciutat de Barcelona. Podeu consultar el web d’Emipac www.emipac.org per a consultar i descarregar les bases de la convocatòria, per si us interessa. La dotació econòmica serà la mateixa que en anteriors edicions, i es farà de manera que pugui arribar a més famílies.
Seguir llegint…


Concert Internacional de Cors – 12 de març – Sta. Maria del Pi

Hola! Us volem convidar el proper diumenge 12 de març a un concert de cors a la Basílica de Santa Maria del Pi (Barcelona). Es tracta d’una col·laboració internacional, amb un cor dels Estats Units, el St. Luke’s Chamber Choir, dirigits per Dale D. Griffa i Katherine Kaplan. El concert serà a les 18,30h, i participarà el nostre Cor Gòspel dirigit per …
Seguir llegint…


La música i les intel·ligències múltiples

Tot va començar quan en Howard Gardner, un destacat psicòleg nord-americà, professor de Harvard, va qüestionar el concepte tradicional d’intel·ligència i va plantejar un model que explica la ment humana des del punt de vista de la descomposició en diferents àrees, el que ell anomena les INTEL·LIGÈNCIES MÚLTIPLES …
Seguir llegint…


Classes de cant / Vocal coaching

A BCN Fusió pots fer classes de cant, reeducació de la veu i vocal coaching. Tenim professors amb àmplia experiència docent que t’ajudaran a ampliar els teus coneixements i entrenar la teva veu per que puguis cantar la teva música preferida. Es pot començar amb qualsevol edat, i oferim formació en tots els gèneres musicals: pop-rock, jazz, soul, clàssica, òpera … Vine a veure’ns i et farem una valoració de les teves possibilitats.
Seguir llegint…


Curs de preparació per al Grau Superior (reglat) 2017/18

Si tens acabat el batxillerat i vols accedir al Grau Superior (Esmuc, Liceu, ESEM, Jam Session …), primer cal fer unes proves d’accés, que són molt exigents i només aptes per alumnes ben preparats. A BCN Fusió fem uns cursos personalitzats per que puguis fer aquestes proves, on s’inclouen les principals matèries: instrument, harmonia, anàlisi, formes, …
Seguir llegint…


Audicions de Nadal 2016

Hola! El proper dissabte dia 17 de desembre farem la nostra Audició de Nadal, a l’escola que tenim a l carrer Dr. Santponç. Actuaran els nostres alumnes de NIvell elemental i Júnior, que fan conjunt instrumental o orquestra durant el curs.
Seguir llegint…


Cor Gòspel 2016/17

Comencem amb el Cor Gòspel a partir de l’octubre, el divendres dia 2 a les 20h., com sempre al local del carrer Dr. Santponç. Us hi esperem a tots! Si teniu amics o familiars que s’hi vulguin apuntar, convideu-los a participar! Caldrà fer una prova de selecció (ara farem una prova, però no serà gens difícil)
Seguir llegint…