Teatre Musical Setembre 2017 (per a joves de 8 a 16 anys)

Aquest setembre no us perdeu el nostre Teatre Musical més divertit de Barcelona! La Mar ens portarà moltes sorpreses; cançons, coreografies, disfresses, jocs i manualitats per passar l’estiu més emocionant de tots! Adreçat a nens, nenes i joves d’entre 8 i 16 anys, durant la primera setmana de setembre (del dia 4 al 8) amb horari de 9 a 13h. Descompte del 10% als alumnes que hagin vingut durant el juliol.
Seguir llegint…


Espai Imagina Juliol 2017 (nens de 3 a 7 anys)

Hola! Com cada estiu us oferim per als vostres fills/es de 3 a 7 anys un espai artístic, musical, de creació i diversió, durant el mes de juliol. Ja tenim oberta la inscripció, amb un descompte especial fins el dia 28 d’abril. Les dates són del 26 de juny fins el 28 de juliol (5 setmanes, pots triar les setmanes que vulguis). Els horaris són flexibles, de matí (de 9 a 13h) o matí i tarda (fins les 17h), amb possibilitat d’acollida a les 8h del matí.
Seguir llegint…


Espai Ludo-Musical Juliol 2017 (nens de 8 a 14 anys)

Aquest juliol no et perdis aquest espai per fer música, aprendre, divertir-te i fer nous amics! Adreçat a nens i nenes de 8 a 14 anys, amb coneixements de música o sense, que vulguin passar un estiu diferent, tocant molts instruments, fent jocs, cançons, manualitats, informàtica musical i molta diversió. Dates: del 26 de juny fins el 28 de juliol. Descomptes especials si t’inscrius abans de finals d’abril!
Seguir llegint…


Convocatòria d’Ajuts d’Emipac per a estudis musicals 16/17

Per tercer any consecutiu Emipac obre una convocatòria per ajudar a les famílies que porten els seus fills a estudiar música a alguna escola de música autoritzada de la ciutat de Barcelona. Podeu consultar el web d’Emipac www.emipac.org per a consultar i descarregar les bases de la convocatòria, per si us interessa. La dotació econòmica serà la mateixa que en anteriors edicions, i es farà de manera que pugui arribar a més famílies.
Seguir llegint…


Concert Internacional de Cors – 12 de març – Sta. Maria del Pi

Hola! Us volem convidar el proper diumenge 12 de març a un concert de cors a la Basílica de Santa Maria del Pi (Barcelona). Es tracta d’una col·laboració internacional, amb un cor dels Estats Units, el St. Luke’s Chamber Choir, dirigits per Dale D. Griffa i Katherine Kaplan. El concert serà a les 18,30h, i participarà el nostre Cor Gòspel dirigit per …
Seguir llegint…


La música i les intel·ligències múltiples

Tot va començar quan en Howard Gardner, un destacat psicòleg nord-americà, professor de Harvard, va qüestionar el concepte tradicional d’intel·ligència i va plantejar un model que explica la ment humana des del punt de vista de la descomposició en diferents àrees, el que ell anomena les INTEL·LIGÈNCIES MÚLTIPLES …
Seguir llegint…


Classes de cant / Vocal coaching

A BCN Fusió pots fer classes de cant, reeducació de la veu i vocal coaching. Tenim professors amb àmplia experiència docent que t’ajudaran a ampliar els teus coneixements i entrenar la teva veu per que puguis cantar la teva música preferida. Es pot començar amb qualsevol edat, i oferim formació en tots els gèneres musicals: pop-rock, jazz, soul, clàssica, òpera … Vine a veure’ns i et farem una valoració de les teves possibilitats.
Seguir llegint…


Curs de preparació per al Grau Superior (reglat) 2016/17

Si tens acabat el batxillerat i vols accedir al Grau Superior (Esmuc, Liceu, ESEM, Jam Session …), primer cal fer unes proves d’accés, que són molt exigents i només aptes per alumnes ben preparats. A BCN Fusió fem uns cursos personalitzats per que puguis fer aquestes proves, on s’inclouen les principals matèries: instrument, harmonia, anàlisi, formes, …
Seguir llegint…


Audicions de Nadal 2016

Hola! El proper dissabte dia 17 de desembre farem la nostra Audició de Nadal, a l’escola que tenim a l carrer Dr. Santponç. Actuaran els nostres alumnes de NIvell elemental i Júnior, que fan conjunt instrumental o orquestra durant el curs.
Seguir llegint…


Cor Gòspel 2016/17

Comencem amb el Cor Gòspel a partir de l’octubre, el divendres dia 2 a les 20h., com sempre al local del carrer Dr. Santponç. Us hi esperem a tots! Si teniu amics o familiars que s’hi vulguin apuntar, convideu-los a participar! Caldrà fer una prova de selecció (ara farem una prova, però no serà gens difícil)
Seguir llegint…