Home   Noticies   Per què no proves amb l’oboè?

Per què no proves amb l’oboè?

L’oboè és un instrument de la família de vent-fusta, que podem sentir-lo en la majoria d’orquestres simfòniques. És l’instrument solista preferit pels compositors de tots els temps, la soprano melangiosa de les bandes sonores i un protagonista indiscutible de l’orquestra. El seu so únic et captivarà! Si vols provar-lo, la nostra professora Marta Vara pot oferir-te una classe de prova per que el puguis conèixer, escoltar i provar …

Marta asseguda a terra

Si estàs interessat/da, demana’ns per fer una classe de prova gratuita de 30 minuts i sense compromís;  truca a secretaria i informa’t.

ESCOLA DE MÚSICA BCN FUSIÓ —  CLASSES DE MÚSICA: INSTRUMENTS, CANT, LLENGUATGE MUSICAL, ORQUESTRA, INFORMÀTICA MUSICAL, COMBO, …

C/ MONLAU, 54 BAIXOS   08027 BARCELONA   TELF: 93 408 18 35

C/ GRAN DE ST. ANDREU, 132   08030 BARCELONA  T. 93 274 35 01

 

Marta de costat

MARTA VARA – PROFESSORA D’OBOÈ A BCN FUSIÓ

Marta Vara Tarin, oboista i professora d’oboè. Ha estudiat a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) a Barcelona Pedagogia de l’ Instrument (Grau Superior), especialitzant-se en Oboè, amb Xavier Blanch (Oboè) i  Dolors Chiralt  (Oboè  i Corn Anglès). Ha participat amb la Jove Orquestra Nacional de Catalunya (JONC),  l’Orquestra Julià Carbonell, l’Orquestra Simfònica de l’ ESMUC i l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC) entre d’altres. El juny de 2014 va actuar com a solista al Palau de la Música Catalana (Barcelona) acompanyada de la Raval’s Band i del Cor Gòspel BCN Fusió.

Actualment i des de l’any 2013 forma part del quintet de vent JAMIN, integrat per Noé Cantú, Irene Recolons, Alicia Urzaiz i Jordi Gaya, amb qui realitza diverses actuacions arreu de Catalunya.

Des de l’any 2013, imparteix classes com a professora d’oboè i altres assignatures musicals a vàries escoles de Barcelona, entre elles Bcn Fusió. La metodologia pedagògica que utilitza es basa en combinar diferents mètodes com Dalcroze i Willems, i està especialment inspirada en Suzuki, buscant l’aprenentatge de l’instrument a través del moviment, la improvisació i l’audició, a més a més de combinar-ho amb els mètodes tradicionals mitjançant la interpretació d’obres clàssiques amb la partitura. L’ensenyament sempre és adaptat a les necessitats i característiques individuals de cada alumne, per tant les classes són totalment personalitzades per tal d’ assegurar un aprenentatge òptim de l’instrument.

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail
 

Comments are closed.