Home   Política de privacitat en xarxes socials

Política de privacitat en xarxes socials

Política de privacitat en xarxes socials

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD) i la Llei 34/2002, d’ 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSI-CE), ESTUDI DE MUSICA BCN FUSIÓ SL informa als usuaris, que ha procedit a crear un perfil en les Xarxes Socials Facebook i Youtube, amb la finalitat principal de publicitar els seus productes i serveis.

Dades d’ESTUDI DE MUSICA BCN FUSIÓ, SL: B60951456
C/ MONLAU N. 54 BXOS 08027, BARCELONA escola@bcnfusio.com

www.bcnfusio.cat

L’usuari disposa d’un perfil en la mateixa Xarxa Social i ha decidit unir-se a la pàgina creada per ESTUDI DE MUSICA BCN FUSIÓ SL, mostrant així interès en la informació que es publiciti a la Xarxa. A l’unir-se a la nostra pàgina, ens facilita el seu consentiment per al tractament d’aquelles dades personals publicades en el seu perfil.

L’usuari pot accedir en tot moment a les polítiques de privacitat de la pròpia Xarxa Social, així com configurar el seu perfil par a garantir la seva privacitat.

ESTUDI DE MUSICA BCN FUSIÓ SL té accés i tracta aquella informació pública de l’usuari, en especial, el seu nom de contacte. Aquestes dades només són utilitzades dins de la pròpia Xarxa Social. No són incorporades a cap fitxer.

En relació als drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, dels que vostè disposa i que poden ser exercitats davant ESTUDI DE MUSICA BCN FUSIÓ SL, d’acord amb la LOPD, ha de tenir en compte els següents matisos:

Accés: Vindrà definit per la funcionalitat de la Xarxa Social i la capacitat d’accés a la informació dels perfils dels usuaris.
Rectificació: Només podrà satisfer-se en relació a aquella informació que es trobi sota el control d’ESTUDI DE MUSICA BCN FUSIÓ SL, per exemple, eliminar comentaris publicats en la pròpia pàgina. Normalment, aquest dret haurà d’exercir-lo davant la Xarxa Social.

Cancel·lació i/o Oposició: Com en el cas anterior, només podrà satisfer-se en relació a aquella informació que es trobi sota el control d’ESTUDI DE MUSICA BCN FUSIÓ SL, per exemple, deixar d’estar unit al perfil.

ESTUDI DE MUSICA BCN FUSIÓ SL realitzarà las següents actuacions:

Accés a la informació pública del perfil.
Publicació en el perfil de l’usuari de tota aquella informació ja publicada en la pàgina d’ ESTUDI DE MUSICA BCN FUSIÓ SL.
Enviar missatges personals i individuals a través dels canals de la Xarxa Social. Actualitzacions de l’estat de la pàgina que es publicaran en el perfil de l’usuari.

L’usuari sempre pot controlar les seves connexions, eliminar els continguts que deixin d’interessar-li i restringir amb qui comparteix les seves connexions; per a això haurà d’accedir a la seva configuració de privacitat.

Publicacions

L’usuari, un cop unit a la página d’ESTUDI DE MUSICA BCN FUSIO SL, podrà publicar en aquesta última comentaris, enllaços, imatges o fotografies o qualsevol altre tipus de contingut multimèdia suportat per la Xarxa Social. L’usuari, en tots els casos, ha de ser el titular dels mateixos, gaudir dels drets d’autor i de propietat intel·lectual, o comptar amb el consentiment dels tercers afectats. Es prohibeix expressament qualsevol publicació en la pàgina, ja siguin textos, gràfics, fotografies, videos, etc. que atemptin o siguin susceptibles d’atemptar contra la moral, l’ètica, el bon gust o el decòrum, i/o que infringeixin, violin o trenquin els drets de propietat intel·lectual o industrial, el dret a la imatge o la Llei. En aquests casos, ESTUDI DE MUSICA BCN FUSIO SL es reserva el dret a retirar immediatament el contingut, amb capacitat de sol·licitar el bloqueig permanent de l’usuari.

ESTUDI DE MUSICA BCN FUSIO SL no es farà responsable dels continguts que lliurement hagi publicat un usuari.

L’usuari ha de tenir present que les seves publicacions seran conegudes pels altres usuaris, per la qual cosa ell mateix és el principal responsable de la seva privacitat.

Les imatges que puguin publicar-se a la pàgina no seran emmagatzemades en cap fitxer per part d’ESTUDI DE MUSICA BCN FUSIÓ SL, però sí romandran en la Xarxa Social.

Concursos i promocions

ESTUDI DE MUSICA BCN FUSIÓ SL es reserva el dret a realitzar concursos i promocions, en les que podrà participar l’usuari unit a la seva pàgina. Les bases de cadascun d’ells, quan s’utilitzi la plataforma de la Xarxa Social, seran publicades en la mateixa, complint sempre amb la LSSI-CE i amb qualsevol altra norma que li sigui d’aplicació.

La Xarxa Social no patrocina, avala ni administra, de cap manera, cap de les nostres promocions, ni està associada a cap d’elles.

Publicitat

ESTUDI DE MUSICA BCN FUSIÓ SL utilitzarà la Xarxa Social per a publicitar els seus productes i serveis, en tot cas, si decideix tractar les seves dades de contacte per a realitzar accions directes de prospecció comercial, serà sempre complint amb les exigències legals de la LOPD i de la LSSI-CE.

No es considerarà publicitat el fet de recomenar a d’altres usuaris la pàgina d’ESTUDI DE MUSICA BCN FUSIÓ SL per a que també ells puguin gaudir de les promocions o estar informats de la seva activitat.

A continuació detallem l’enllaç a la política de privacitat de les Xarxes Socials:

Facebook: https://www.facebook.com/help/323540651073243/

Youtube: https://support.google.com/youtube/answer/2801895?hl=ca&ref_topic=2803176