Ajuts d’Emipac per a estudis musicals 2017/18

with No hi ha comentaris

Ajuts per a estudis musicals d’Emipac – Convocatòria 2017/18

Ja s’ha publicat al web d’Emipac la informació per accedir a la convocatòria 2017/18 dels Ajuts d’Emipac, que s’atorguen per 4rt any consecutiu. Es tracta d’un programa d’Ajuts que gestiona Emipac amb fons de l’Ajuntament de Barcelona, a través de l’ICUB (Institut de Cultura de Barcelona) i que té una dotació efectiva de 137.000€.

  • A qui van adreçats aquest ajuts? A famílies amb dificultats econòmiques que tinguin fills o filles cursant estudis musicals a qualsevol Escola de Música de la ciutat de Barcelona, que sigui de titularitat privada i Autoritzada pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. Aquests alumnes han de ser nascuts entre els anys 2000 i 2013, ambdós inclosos.
  • Els alumnes que vulgin optar als ajuts han d’haver cursat un mínim de 6 mesos, amb el mes de juny inclòs. Tanmateix, han d’estar empadronats juntament amb la seva família a la ciutat de Barcelona.
  • Es demanarà informació fiscal per poder calcular les rendes dels sol·licitants; les famílies més desfavorides tindran més opcions d’aconseguir els ajuts. S’estableixen els següents llindars de renda:

Número de membres a la família

Llindar de renda en Euros (€)

Famílies d’un sol membre

13.236.-€

Famílies de dos membres

22.594.-€

Famílies de tres membres

30.668.-€

Famílies de quatre membres

36.421.-€

Famílies de cinc membres

40.708.-€

Famílies de sis membres

43.945.-€

Famílies de set membres

47.146.-€

Famílies de vuit membres

50.333.-€

A partir del vuitè membre s’afegiran 3.181.-€ per cada nou membre computable de la família

 

  • Aquest any caldrà demanar cita prèvia al despatx Lliteras, per tal de lliurar la documentació de forma més eficient, estalviant desplaçaments innecessaris. Llegiu atentament les bases on s’explica detalladament com cal fer tot el procés, i els períodes de cita i d’entrega de la documentació.

Teniu tota la informació al web d’Emipac:  www.emipac. org

Leave a Reply