Descobreix les agrupacions musicals de BCN Fusió

with No hi ha comentaris

Fer i crear música en grup és una sensació increïble. Poder donar forma al teu coneixement i compartir-lo de manera col·lectiva i, després, amb el públic és una de les emocions més gratificants. Les agrupacions musicals de BCN Fusió són una manera fantàstica per millorar la teva destresa amb l’instrument i la veu i alhora gaudir i passar-t’ho bé. En una banda o un cor, desenvoluparàs l’empatia i aprendràs a escoltar als teus companys. A més, augmentaràs la teva capacitat de resolució dels problemes perquè haureu de saber treballar en equip. També milloraràs la teva capacitat comunicativa perquè socialitzaràs amb altres persones.

Tot això, i molt més, és el que treballaràs si formes part de les agrupacions musicals de BCN Fusió! I et preguntaràs, quines són les agrupacions musicals de BCN Fusió?

Cor Gòspel BCN Fusió

El Cor Gòspel és una de les agrupacions musicals de BCN Fusió. Es va crear l’any 2013 i compta amb un grup d’entre 20 i 25 cantaires de totes les edats, repartits entre sopranos, contralts, tenors i baixos. L’objectiu principal és aprendre a cantar un repertori variat de gòspel i músiques del món i, per descomptat, fer concerts arreu de Catalunya. Creiem que és indispensable que l’alumnat es posi a prova davant del públic.

Per participar-hi, no és necessari tenir coneixements previs de música (encara que sí que és recomanable). Això sí que es demana almenys tenir un mínim d’oïda musical i d’afinació, encara que sigui de forma memorística.

L’horari d’assaig són els divendres de 20h a 21.30h, d’octubre a juny.

Combo a l’àrea d’adults

El programa d’estudis per alumnes adults (a partir dels 17 anys) inclou una part teòrica de llenguatge musical i una altra de pràctica, l’instrument. És aquí on en pràcticament a tots els cursos es contempla la possibilitat que l’alumnat participi a un combo.

El programa d’estudis d’adults és flexible i s’adapta a la disponibilitat horària de l’alumne. En total són nou cursos, que es divideixen entre el nivell bàsic (música moderna), el nivell tècnic (professional) i el nivell especialista (superior). El curs escolar comença a principi de setembre i acaba a finals de juny. Des del segon any hi ha l’opció de participar d’un combo, i beneficiar-se dels avantatges de fer música de manera col·lectiva, i a partir del cinquè any és obligatori formar-hi part.

A banda d’oferir la possibilitat de formar-se a través de les agrupacions musicals de BCN Fusió, també comptem amb una extensa formació teòrica i pràctica en música per a totes les edats.

Des de fa més de 25 anys, a BCN Fusió ajudem a desenvolupar aquesta sensibilitat artística que ens fa especials, més comunicatius, més creatius i més oberts.

Si vols inscriure’t o tenir més informació sobre les agrupacions musicals de BCN Fusió, pots trucar-nos al 934.081.835 o al 932.743.501 o enviar-nos un correu electrònic a secretaria@bcnfusio.com

Leave a Reply