Formació musical per adults a Barcelona

with No hi ha comentaris

Fer música és una de les millors experiències per a totes les edats. Per aquesta raó, a BCN Fusió oferim una formació musical per adults, ja que pensem que tant petits i joves com adults, han de poder gaudir de la música. 

Som un centre de referència a la zona de la Sagrera i Sant Andreu i una escola autoritzada pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya amb més de 30 anys de recorregut. Tenim com a objectiu transmetre la passió per la música als nostres alumnes i desenvolupar aquesta sensibilitat artística que ens fa especials. 

Si vols començar el curs amb nous reptes i fer allò que sempre has volgut. A continuació, t’expliquem les principals activitats que hi trobaràs a la formació musical per adults de BCN Fusió. 

Teoria i pràctica de l’àrea d’adults

Aquesta àrea va adreçada a alumnes a partir de 17 anys. Inclou una part teòrica, en grup (llenguatge musical), i també una pràctica: instrument (individual) i combo (col·lectiu). El programa d’estudis és flexible i s’adapta a la disponibilitat horària de l’alumne. Cada curs escolar té una durada de 10 mesos, comença a primers de setembre i acaba a finals de juny de l’any següent.

Cor Gòspel

Sempre t’ha cridat l’atenció cantar en grup? Llavors, el nostre cor de gòspel és perfecte per a tu. Comptem amb cantaires de totes les edats, repartits entre sopranos, contralts, tenors i baixos, que canten un repertori variat de gòspel i músiques del món. A més… fem concerts arreu de Catalunya! Aquesta activitat és de les més divertides que faràs al llarg de la teva vida i desenvoluparàs una relació i connexió única amb els teus companys. Un plaer i medicina pel cos i la ment.

Dia d’assaig: divendres (d’octubre a juny), de 20 a 21’30h a Sant Andreu.

*Per a apuntar-te a gòspel no és necessari tenir coneixements previs de música

Prova d’accés a Grau Superior

Finalment, comptem amb un programa específic per a alumnes que es vulguin presentar a les proves d’accés al Grau Superior que es poden fer en 4 centres a Barcelona (Esmuc, Liceu, Esem i Jam Session). Aquest programa es fa a la mida de cada alumne, segons els seus coneixements previs i disponibilitat horària.

Més música a BCN Fusió

A part de la formació musical per adults, a l’escola tenim nombroses activitats per tots els gustos. Per exemple, cada trimestre preparem una obra musical adaptada a les edats i nivells dels alumnes. Els nens canten, ballen, interpreten i socialitzen fent nous amics i amigues. També tenim una àrea artística d’arts plàstiques on s’ofereixen tallers de manualitats i dibuix. Horaris: en dimecres i divendres a la tarda, a l’escola de La Sagrera (Pl. Masadas).

No esperis més i vine a BCN Fusió a gaudir de la nostra formació musical per adults i experimentar tots els beneficis de fer música. Si vols més informació escriu-nos a secretaria@bcnfusio.com et respondrem el més ràpid possible. 

La matrícula és oberta! T’esperem.

Leave a Reply