Teatre Musical Juliol 2018

with No hi ha comentaris

Teatre Musical Juliol 2018

Hola! Aquest estiu no et perdis el casal de teatre musical a la nostra escola! Com sempre, la Mar i el Raúl faran activitats súper-divertides al voltant dels musicals més coneguts de Broadway: alguns exemples: Grease, Mamma Mia, El Geperut de Nôtre Dame, El Rei Lleó, Cats, La bella i la bèstia, El mag d’Oz, etc. Cada divendres es farà una representació oberta al públic de les escenes del musical cantades i coreografiades, amb les manualitats fetes pels nens i nenes (entrada lliure). Teatre musical juliol 2019.

  • Edats:  nens i nenes d’entre 8 i 16 anys, en dos grups d’edats (petits i grans).
  • Dates: 5 setmanes, entre el 25 de juny i el 26 de juliol (inscripció per setmanes; pots agafar les setmanes que vulguis)
  • Lloc: al local del carrer Dr. Santponç, 2-4 (Sant Andreu). Si preferiu, podeu deixar els nens a Sagrera (Pl. Masadas) i els acompanyarem nosaltres.
  • Horaris: (matí) de les 9 a les 13h. (matí i tarda) de les 9 a les 17h. També hi ha la possibilitat de fer extensió de matí fins les 14h, on farem activitats en anglès.
  • Migdia: podeu deixar els nens a dinar al migdia. Cal portar el dinar de casa, i nosaltres el prepararem per a ells (disposem de frigorífic i microones).
  • Acollida: si voleu, tenim servei d’acollida a les 8h del matí (només al carrer Monlau, Pl. Masadas).
  • Inscripció: a partir del dia 18 de març. Descompte del 10% si es fa la inscripció abans del dia 30 d’abril.
  • Preus: mira la foto més a baix! Descomptes al contractar més d’una setmana.

 

Per a més informació: secretaria@bcnfusio.com; telèfons: 93 408 18 35 o 93 274 35 01.

Places limitades.

 

Teatre musical juliol - 1

Teatre musical juliol - 2

 

 

Si vols veure altres opcions, oferim també un Casal Ludo-Musical, per aprendre a tocar música fent pràctica instrumental en grup:
Informació del Casal ludo-musical
I un per al més petits, de 3 a 7 anys:
Casal IMAGINA per als més petits  (nens de 3 a 7 anys)

Leave a Reply