ESCOLA DE MÚSICA BCN FUSIÓ

Classes de bateria Barcelona (La Sagrera i Sant Andreu). Professors de bateria especialitzats. Disposem de tres cabines climatitzades, insonoritzades i equipades per a fer les classes de bateria:

  • A la Sagrera: bateria Yamaha Power Recording Custom, amb plats Sabian, Zildjian i xarles Paiste 2002 Sound Edge; doble pedal Pearl Demonator. Bateria Pearl Traveller Junior (per a nens fins a 9 anys). Aula d’orquestra: bateria Tama Silverstar amb xarles i plats Zildjian.
  • A Sant Andreu: bateria Sonor Force 2000, plats i xarles Zildjian, doble pedal de bombo Gibraltar.

Classes de bateria Barcelona-2 Classes de bateria Barcelona-3 Classes de bateria Barcelona-1Classes de bateria Barcelona-4  Classes de bateria Barcelona-5 Classes de bateria Barcelona-6

PROFESSORS DE BATERIA

  • Sergi Diaz i Villalonga: professor amb titulació superior en l’especialitat de percussió, diplomatura amb nivel d’especialista en bateria moderna i jazz per l’Incanop (Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, any 1997), amb 25 anys d’experiència donant classes a alumnes de totes les edats. Creador de diferents llibres de música (llenguatge musical, bateria, percussió, harmonia) i arranjaments per a diferents formacions instrumentals. Influències: Neil Peart (Rush), Vinny Appice (Dio), Bill Bruford (Yes, King Crimson, UK), Dave Weckl (Chick Corea Elektric Band), Phil Collins (Genesis), Jeff Porcaro (Toto), John Bonham (Led Zeppelin), Deen Castronovo (Journey, Steve Vai, …), Terry Bozzio (Frank Zappa), Ian Paice (Deep Purple), Nicko McBrain (Iron Maiden), Stewart Copeland (The Police), i grans mestres del jazz com Peter Erskine, Steve Gadd, Buddy Rich, Dennis Chambers, Vinnie Colaiuta, … i alguns més! També és director de Big Band, arranjador, professor de combo, llenguatge musical i harmonia. Ha actuat en nombrosos concerts i festivals de música arreu d’Europa: Barcelona, Madrid, Girona, Lleida, Saragossa, París, Singen (Alemanya), Suïssa, etc., i en llocs tan emblemàtics com el Palau de la Música Catalana de Barcelona.
  • David Negrié: Inicia els seus estudis musicals a l’edat de cinc anys amb el professor de percussió Paco Montañés a l’Escola Municipal de Música de Tarragona. Amb aquest cursa tots els seus estudis inicials fins arribar al Conservatori Professional de Música de Tarragona amb el que continua amb el professor Paco Vidagany. Acaba els seus estudis professionals amb un excel·lent de percussió i d’altres assignatures com Grup de Percussió i Conjunts Orquestrals.

    Segueix els seus estudis Superiors al Conservatori Superior del Liceu de Barcelona on els finalitza amb un excel·lent de percussió, amb els professors Marc Cabero, Ivan Herranz, Paco Ruiz i Marc Pino. Per la part interpretativa ha format part de diverses composicions bandístiques i orquestrals sent d’alguna d’aquestes com a primer percussionista: Orquestra de la Universitat Rovira i Virgili, Orquestra Simfònica de la Diputació de Tarragona, Jove Orquestra Intercomarcal (JOIC), Banda Simfònica de la Diputació de Tarragona, Banda Unió Musical de Tarragona (BUMT), Banda Simfònica de Reus, Banda “La Lira Ampostina”, Banda Primitiva d’Alcoy, California Philharmonic Youth Orchestra, Camera Musicae (OCM), Orquestra de Cadaqués (ODC), Orquestra Simfònica de Sant Cugat (OSSC), Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC), Orquestra Simfònica del Vallés (OSV). Això li ha fet visitar diferents llocs com Sant Sebastià, València, Galícia, Madrid, Saragossa, Alemanya i Abu Dhabi.

  • Adrià Morrón: estudis de Grau Superior al centre ESEM (Taller de Músics) de Barcelona. Professor a BCN Fusió des de 2017. Pot donar classes tant de bateria com de percussió llatina (congues, bongós, pailes, campana, etc.)
Classes de bateria Barcelona-10-Professors de bateria
Sergi Diaz
Classes de bateria Barcelona-12-Professors de bateria
David Negrié

Podeu veure aquest video: https://youtu.be/YOxm5uP2uNw   (bateria: Sergi)

CLASSES DE BATERIA BARCELONA

ESCOLA DE MÚSICA BCN FUSIÓ

A LA SAGRERA I SANT ANDREU DES DE 1989

CENTRE EXAMINADOR DE L’ESCOLA TRINITY COLLEGE OF LONDON

ESCOLA AUTORITZADA PEL DEPARTAMENT D’ENSENYAMENT DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA, CODI DE CENTRE: 08073454