ESCOLA DE MÚSICA BCN FUSIÓ

Classes de bateria Barcelona (La Sagrera i Sant Andreu). Professors de bateria especialitzats. Disposem de dues cabines insonoritzades i equipades per a fer les classes de bateria:

  • A la Sagrera: bateria Yamaha Power Recording Custom, amb plats Sabian, Zildjian i xarles Paiste 2002 Sound Edge. Bateria Pearl Traveller Junior (per a nens fins a 9 anys).
  • A Sant Andreu: bateria Sonor Force 2000, plats Zildjian, doble pedal de bombo.

Classes de bateria Barcelona-2 Classes de bateria Barcelona-3 Classes de bateria Barcelona-1Classes de bateria Barcelona-4  Classes de bateria Barcelona-5 Classes de bateria Barcelona-6

PROFESSORS DE BATERIA

  • Sergi Diaz i Villalonga: professor amb titulació superior en l’especialitat de percussió, diplomatura amb nivel d’especialista en bateria moderna i jazz per l’Incanop (Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, any 1997), amb 25 anys d’experiència donant classes a alumnes de totes les edats. Creador de diferents llibres de música (llenguatge musical, bateria, percussió) i arranjaments per a diferents formacions instrumentals. Influències: Neil Peart (Rush), Vinny Appice (Dio), Bill Bruford (Yes, King Crimson, UK), Dave Weckl (Chick Corea Elektric Band), Phil Collins (Genesis), Jeff Porcaro (Toto), John Bonham (Led Zeppelin), Deen Castronovo (Journey, Steve Vai, …), Terry Bozzio (Frank Zappa), Ian Paice (Deep Purple), Nicko McBrain (Iron Maiden), Stewart Copeland (the Police), i grans mestres del jazz com Peter Erskine, Steve Gadd, Buddy Rich, Dennis Chambers, Vinnie Colaiuta, Elvin Jones, Jack de Johnette, Max Roach, … i alguns més!
  • Raúl Garcia: estudis de bateria i harmonia a BCN Fusió, professor des de 2012 de bateria i cant.  Baterista del grup Trama. Molt bon mestre per a la iniciació a la bateria, bateria rock i pop, doble pedal, i també nivells més avançats.
  • David Negrié: estudis de Grau Superior al Conservatori del Liceu, bateria i percussió. Professor a BCN Fusió des de 2016. Pot donar classes tant de bateria com de percussió simfònica (marimba, xilofon, etc.). Ideal per a totes les edats, des de nens fins adults.
  • Adrià Morrón: estudis de Grau Superior al centre ESEM (Taller de Músics) de Barcelona. Professor a BCN Fusió des de 2017. Pot donar classes tant de bateria com de percussió llatina (congues, bongós, pailes, campana, etc.)
Classes de bateria Barcelona-10-Professors de bateria
Sergi Diaz
Classes de bateria Barcelona-11-Professors de bateria
Raúl Garcia
Classes de bateria Barcelona-12-Professors de bateria
David Negrié
Classes de bateria Barcelona-13-Professors de bateria
Adrià Morrón

 

Podeu veure aquest video: https://youtu.be/YOxm5uP2uNw   (bateria: Sergi)

CLASSES DE BATERIA BARCELONA

ESCOLA DE MÚSICA BCN FUSIÓ

A LA SAGRERA I SANT ANDREU DES DE 1989

CENTRE EXAMINADOR DE L’ESCOLA TRINITY COLLEGE OF LONDON

ESCOLA AUTORITZADA PEL DEPARTAMENT D’ENSENYAMENT DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA, CODI DE CENTRE: 08073454