Cursos online de música 2019/20

with 7 comentaris

Ensenyament de música a distància – Cursos online de música

Si estàs interessat/da en aprendre música, però per falta de temps o per distància amb l’escola ho veus quasi impossible, ara pots fer les classes de forma no presencial (a distància), gràcies als cursos online de música de BCN Fusió. Utilitzem dues plataformes que ja tenim en funcionament:

 • Skype: sistema de video-conferència que permet fer classes amb el teu professor o professora a distància. Només cal tenir un dispositiu electrònic (ordinador, iPad o smartphone) amb aquesta aplicació instal·lada (Skype) i una bona connexió a internet. En el moment que puguis, demanes conferència amb el teu “profe” per fer la classe còmodament des de casa teva. Es pot fer com alumne matriculat, amb un horari fixe setmanal, o bé contractant només paquets de 4 classes.
 • Moodle: plataforma de continguts educatius per treballar online (a distància), que et permet aprendre al teu ritme, amb els teus horaris i prioritzant el que més t’interessa. Hi ha diversos cursos, amb diferents nivells de dificultat, on es pot treballar aspectes com el llenguatge musical i teoria, l’harmonia, història de la música, entrenament de l’oïda, lectura, ritme, afinació, etc. Tindràs un tutor que anirà seguint els teus progressos per ajudar-te i orientar-te millor en el teu aprenentatge, per aprofitar el teu temps al màxim.

També hi ha la possibilitat de matricular-se de forma semi-presencial, és a dir, pots fer algunes matèries en persona (per exemple l’instrument), i fer de forma online (a distància) la part de teoria, llenguatge musical, anàlisi, dictats, lectures, etc.

Els alumnes matriculats tenen l’avantatge de que els seus horaris estan reservats durant tot el curs amb un professor/a determinat, segons les preferències del propi alumne i la disponibilitat del centre. Si es tria l’opció de paquets de classes, els horaris poden ser variables, i es fan de mutu acord entre l’alumne i el centre.

Cursos online de música 2019/20. Informa-te’n sense compromís!

7 Responses

 1. Oscar
  | Respon

  Hola, quería mas información sobre los cursos on-line.
  Muchas gracias

 2. Sergi Diaz i Villalonga
  | Respon

  Hola, Oscar! Te respondemos a través de tu e-mail. Un saludo!

 3. Jordi
  | Respon

  Hola,

  me gustaría recibir información de los cursos online.

  Gracias,
  Jordi.

 4. SANDRA
  | Respon

  Hola!
  M’agradaria informació sobre els cursos on-line i també físics. Tinc 42 anys i no he estudiat mai música però fa temps que m’agradaria aprendre a tocar algun instrument i formar part d’algun grup.

  Moltes gràcies i salutacions,

  • Sergi Diaz i Villalonga
   | Respon

   Hola, Sandra, Et contestarem a través del teu mail. Gràcies per contactar!

 5. Anna
  | Respon

  Hola! M’agradaria rebre informació dels cursos online pel 2019/2020.

  • Sergi Diaz i Villalonga
   | Respon

   Hola, Anna! Et contestem via mail. Gràcies per contactar amb nosaltres!

Leave a Reply